Voor welke wandeling ga jij? of ga je voor beide?

Terug naar Homepagina

Naar jaarlijkse gewoonte stippelen wij verschillende wandelroutes uit met vertrek en aankomst van uit onze Geutelingen-tent te Michelbeke.

We hebben de "Geutelingen wandelroutes" die je dagelijks kan volgen of wacht je liever tot het feestweekend en zie je de  "Geutelingentochten" als een leukere uitdaging.

  • Geutelingen wandelroutes die je gedurende het ganse geutelingenseizoen op eigen tempo en wanneer jij dat wilt kan komen  ontdekken en dit volledig gratis. Na de wandeling kan je in de tent altijd genieten van een ovenverse geuteling met een koffie of biertje.
     

Wandeling 5,6 Km = groene pijlen
Na de Heksteelstraat stappen we naar de Boembekemolen. Daarna gaat het richting de Boterhoek. De Berendries stappen we in dalende lijn om zo het centrum van de ‘bloemengemeente’ te bereiken.


Klik hier om de kaart te vergroten (groene route)
Download GPX (groene route)

Wandeling 7,2 km = rode pijlen
Van het Sint-Sebastiaansplein gaat het hellend naar de Hoogkouter. Dan volgt de afdaling langs de flanken van de Valkenberg. Via de Donkerstraat, het Kasteel van Lilare en het Mijnwerkerspad bereiken we terug de start.

         Klik hier om de kaart te vergroten (rode route)
Download GPX (rode route)

In de tent vind je ook een poster met een overzicht van deze wandelingen en een QR-code naar deze pagina.


Dwars door Brakel organiseert de 24e Geutelingentochten"die op zaterdag 10 februari 2024 doorgaan.
De Geutelingentochten bestaan uit 4 verschillende routes, uitgetekend zoals een klaverblad rond Michelbeke i.s.m. Dwars door Brakel. Alle tochten zijn volledig berijdbaar met kinder- en rolstoelwagen!!
Je kan tussen 07u30 en 15u00 deze wandeltochten aanvatten maar hou er wel rekening mee dat de laatste aankomsttijd 18u00 is
Deze informatie is ook terug te vinden via "Dwars door Brakel organiseert de 24e Geutelingentochten"

Graag een woordje van dank aan "Dwars door Brakel" die deze verschillende wandelingen ter beschikking stellen.